topbella

miercuri, 23 iunie 2010

INGRIJIREA PARULUI VARA


Ce facem cu parul vara? Cum il ingrijim? Trebuie sa stim ca vara, parul nostru are nevoie de mai multa atentie, de o ingrijire sporita cu multe tratamente de intretinere si hranire a parului. SOARELE este principalul "inamic" al parului nostru mai ales pe timp de vara, cand razele soarelui sunt mult mai puternice, deshidratand, despicand si lasand parul fara stralucire.

Pentru a avea un par stralucitor si sanatos chiar si pe timpul verii trebuie sa ne ingrijim parul atat prin tratarea lui cu diferite masti si tratamente naturiste cat si printr-o dieta a organismului.Dieta in cazul nostru nu se refera la o cura de slabire ci este privita in acest context ca un complex de alimente care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si stralucirea parului. Din aceste alimente amintim: lactatele, pestele si carnea de pui. De ce ar trebui sa ne ferim sunt in principal carbohidratii, dar si de ingredientele pe baza de gluten.


M-am documentat si am gasit 6 tipuri de masti care sper sa va vina in ajutor. Nu uitati de ceea ce am mentionat in articolele anterioare, si anume ca ce e prea mult strica. Nu trebuie sa exageram cu aceste masti. Nu le vom tine nici prea mult pe par si nici nu le vom folosi prea des.

Masca ayureveda - se prepara din cantitati egale de suc de lamaie proaspat stors si ulei de masline. Principalul beneficiu adus parului este suplete, si se recomanda in special parului uscat, lipsit de stralucire.

Masca ruseasca - se obtine din cantitati egale de iaurt si lapte batut, care se amesteca bine si se aplica uniform pe toata suprafata parului. Intareste radacinile si ofera finete si stralucire.

Masca mediteraneana - se amesteca doua galbenusuri de ou si doua lingurite de miere. Cantitatea se mareste in functie de lungimea parului. Amestecul actioneaza ca un balsam hranitor care stimuleaza radacinile firului de par si calmeaza pielea scalpului.

Masca Celopatrei - se obtine din argila si este foarte eficienta in cazul parului tern, deteriorat.

Masca filipineza - se prepara cu ajutorul uleiului de masline extravirgin si a coniacului (cantitatile recomandate fiind de doua parti ulei, o parte coniac). Masca are efect de refacere a firelor de par despicate.

Pentru mai mult volum -pentru parul subtire si lipsit de volum se prepara o data pe saptamana o masca din argila verde, ulei de masline(5 picaturi) si ulei de cimbru(5 picaturi). Se aplica pe toata lungimea firului de par, se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care parul se clateste. La final se spala cu apa in care s-au fiert diverse plante medicinale (musetel,tei, urzica).

luni, 21 iunie 2010

JOCURI - IUNIE


joi, 17 iunie 2010

EUROVISION 2010

Un frumos loc 3 pentru reprezentativa Romaniei anul acesta la Eurovision. Felicitari pentru Paula si Ovidiu !



ALBANIA 2010 - JULIANA PASHA - IT'S ALL ABOUT YOU - PLACE : 16




ARMENIA 2010 - EVA RIVAS - APRICOT STONE - PLACE : 7




AZERBAIJAN 2010 - SAFURA - DRIP DROP - PLACE : 5 FOTO




BELARUS 2010 - 3+2 - BUTTERFLIES - PLACE : 24




BELGIUM 2010 - TOM DICE - ME AND MY GUITAR - PLACE : 6




BOSNIA & HERZEGOVINA 2010 - Vukašin Brajić - Thunder And Lightning - PLACE : 17




BULGARIA 2010 - MIRO - ANGEL SI TI - PLACE: 15




CROATIA 2010 - FEMINNEM - LAKO JE SVE - PLACE: 13




CYPRUS 2010 - Jon Lilygreen & The Islanders - Life Looks Better In Spring - PLACE :21




DENMARK 2010 - Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This - PLACE: 4




ESTONIA 2010 - Malcolm Lincoln - SIREN - PLACE: 14




FINLAND 2010 - Kuunkuiskaajat - Työlki Ellää - PLACE: 11




FRANCE 2010 - Jessy Matador - Allez Olla Olé - PLACE: 12




FYR MACEDONIA 2010 - Gjoko Taneski - Jas Ja Imam Silata - PLACE: 15


marți, 15 iunie 2010

CONCURSURI - LUNA IUNIE


CASTIGA UNUL DIN CELE 5 SETURI PENTRU INGRIJIREA PARULUI DE LA AVON

Concursul are loc in perioada 16 iunie 2010 - 30 iunie 2010. Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul PlanificareNunta.ro.Poti castiga unul dintre cele 5 seturi pentru ingrijirea parului, din noua gama pentru disciplinarea parului de la Advance Techniques Avon.

Un set contine:

Sampon pentru disciplinarea parului, pentru toate tipurile de par.
Tratament leave-in pentru disciplinarea parului cu Tehnologia Lotus Shield.
Balsam pentru disciplinarea parului, pentru toate tipurile de par.

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!

MULT SUCCES!



CASTIGA DOUA SETURI DE BIJUTERII CU CRISTALE SWAROVSKI

Concursul are loc in perioada 14 iunie 2010 - 13 iulie 2010. Ce trebuie sa faci este sa intri pe contul tau de pe site-ul Copilul.ro (daca nu ai cont click aici).
Extragerea castigatorilor se va face in data de 13 iulie 2010, la ora 14:30.
Raspunde la intrebarea din concurs, "
Ce reprezinta pentru tine accesoriile intr-o tinuta? ".

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!

MULT SUCCES!





CASTIGA O PERECHE DE OCHELARI DE SOARE POLAROID


Participa la concurs in perioada 28 mai 2010 - 25 iunie 2010 si poti castiga una din cele 4 perche de ochelari de soare oferite de catre POLAROID. Ce trebuie sa faci este sa te loghezi pe contul tau de pe site-ul EVA (daca nu ai cont clik aici) si raspunde la intrebarea postata pe pagina de concursuri, "Care sunt beneficiile lentilelor polarizate?", iar raspunsul corect este "Protejeaza ochii 100% de razele UV400 ".
Daca vrei sa schimbi ceva la look-ul tau cu o investitie minima si cu un maxim de efect atunci trebuie sa achizitionezi o pereche de ochelari de soare. O pereche noua de ochelari de soare iti va aduce un triplu avantaj: astfel, nu numai ca o sa fii in trend, dar o sa poti ascunde efectele unei nopti albe si iti vei si proteja ochii impotriva razelor UV.

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!


MULT SUCCES!




CASTIGA 30 DE SETURI PENTRU INGRIJIREA DENTARA OFERITE DE LACALUT

In perioada 11 iunie 2010 - 12 iulie 2010 are loc un nou concurs pe SIte-ul EVA. Poti castiga unul din cele 30 de seturi pentru ingrijirea dentara oferite de catre LACALUT. Ce trebuie sa faci este sa intri pe contul tau depe EVA.ro(daca nu ai cont click AICI)
Raspunde corect la intrebarea postata pe pagina de concursuri :"Cum se numeste substanta activa care se afla in pasta de dinti Lacalut Aktiv ? ", iar raspunsul corect este "Lactata de aluminiu".

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!

MULT SUCCES!

luni, 14 iunie 2010

SYOSS - VOPSEA DE PAR





Vopsea de par Syoss? Da, asa este, cei de la Syoss au venit in ajutorul nostru si cu vopseaua SYOSS. Daca doresti sa incerci noi culori pentru parul tau, incearca cu incredere vopseaua de par din gama SYOSS. Nu stiu daca in momentul de fata exista in magazinele din Romania, deoarece eu inca nu am vazut-o. Am auzit de la cunostinte din Germania ca este o vopsea in care poti avea incredere, pe care o poti incerca si tu.
Trebuie insa sa ai mare grija cand alegi culoarea vopselei pe care o vei folosi. Cere si sfatul pritenilor si chiar a unui stylist inainte sa faci o schimbare radicala in vopsirea parului. Nu este bine nici sa ne "jucam" prea des cu vopsele de par si sa ne schimbam prea mult culoarea parului.

Alege gama SYOSS, sampon si balsam pentru par vopsit dupa ce te-ai decis sa iti vopsesti parul. Vei fi surprinsa de cat de bine ingrijit iti va arata parul. Trebuie sa stim si sa intelegem ca "cea mai buna vopsea de par" nu exista. In alegerea unei vopsele bune de par nu ar trebui sa ne uitam la banii pe care ii cheltuim. Chiar daca o vopsea de par este mai scumpa, rezultatul si satisfactia noastra conteaza.
Astept cu nerabdare sa gasim vopseaua si in magazinele noastre!

luni, 7 iunie 2010

MUZICA







Asculta mai multe audio Muzica






aura dione - song for sophie [www.djoles.pl].mp3
Found at bee mp3 search engine





CLICK AICI PENTRU A DESCARCA MELODIA!




k'naan warsame - waving flag .mp3
Found at bee mp3 search engine





CLICK AICI PENTRU A DESCARCA MELODIA!

 
Par Lung© Diseñado por: Compartidisimo