topbella

marți, 15 iunie 2010

CONCURSURI - LUNA IUNIE


CASTIGA UNUL DIN CELE 5 SETURI PENTRU INGRIJIREA PARULUI DE LA AVON

Concursul are loc in perioada 16 iunie 2010 - 30 iunie 2010. Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul PlanificareNunta.ro.Poti castiga unul dintre cele 5 seturi pentru ingrijirea parului, din noua gama pentru disciplinarea parului de la Advance Techniques Avon.

Un set contine:

Sampon pentru disciplinarea parului, pentru toate tipurile de par.
Tratament leave-in pentru disciplinarea parului cu Tehnologia Lotus Shield.
Balsam pentru disciplinarea parului, pentru toate tipurile de par.

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!

MULT SUCCES!



CASTIGA DOUA SETURI DE BIJUTERII CU CRISTALE SWAROVSKI

Concursul are loc in perioada 14 iunie 2010 - 13 iulie 2010. Ce trebuie sa faci este sa intri pe contul tau de pe site-ul Copilul.ro (daca nu ai cont click aici).
Extragerea castigatorilor se va face in data de 13 iulie 2010, la ora 14:30.
Raspunde la intrebarea din concurs, "
Ce reprezinta pentru tine accesoriile intr-o tinuta? ".

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!

MULT SUCCES!





CASTIGA O PERECHE DE OCHELARI DE SOARE POLAROID


Participa la concurs in perioada 28 mai 2010 - 25 iunie 2010 si poti castiga una din cele 4 perche de ochelari de soare oferite de catre POLAROID. Ce trebuie sa faci este sa te loghezi pe contul tau de pe site-ul EVA (daca nu ai cont clik aici) si raspunde la intrebarea postata pe pagina de concursuri, "Care sunt beneficiile lentilelor polarizate?", iar raspunsul corect este "Protejeaza ochii 100% de razele UV400 ".
Daca vrei sa schimbi ceva la look-ul tau cu o investitie minima si cu un maxim de efect atunci trebuie sa achizitionezi o pereche de ochelari de soare. O pereche noua de ochelari de soare iti va aduce un triplu avantaj: astfel, nu numai ca o sa fii in trend, dar o sa poti ascunde efectele unei nopti albe si iti vei si proteja ochii impotriva razelor UV.

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!


MULT SUCCES!




CASTIGA 30 DE SETURI PENTRU INGRIJIREA DENTARA OFERITE DE LACALUT

In perioada 11 iunie 2010 - 12 iulie 2010 are loc un nou concurs pe SIte-ul EVA. Poti castiga unul din cele 30 de seturi pentru ingrijirea dentara oferite de catre LACALUT. Ce trebuie sa faci este sa intri pe contul tau depe EVA.ro(daca nu ai cont click AICI)
Raspunde corect la intrebarea postata pe pagina de concursuri :"Cum se numeste substanta activa care se afla in pasta de dinti Lacalut Aktiv ? ", iar raspunsul corect este "Lactata de aluminiu".

CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA ACUM!

MULT SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Par Lung© Diseñado por: Compartidisimo