topbella

joi, 13 mai 2010

INGRIJIREA PARULUI LUNG

Salut tuturor,

Uite ca se apropie vara si trebuie sa ne ingrijim si mai mult parul in acest anotimp, deoarece razele soarelui pot afecta sanatatea lui. Exista cateva metode prin care putem in fiecare zi sa ne ingrijim parul:

1) VITAMINELE - conteaza foarte mult alimentatia ta pentru a vea un par sanatos. Nu trebuie neaparat sa luam vitamine doar pentru par, ci trebuie sa ne ingrijim sanatatea intregului corp. Un complex de aminoacizi poate duce la cresterea mai rapida a parului.

.

2) NU EXPUNE PARUL PRAFULUI SI RAZELOR UV - este bine sa purtam parul atat desfacut cat si prins in coada, fiecare din acestea avand avantajele si dezavantajele sale. Nu este bine sa ne tinem toata ziua parul prins deoarece acesta trebuie sa si respire. Totusi, parul prins este mai putin expus soarelui si prafului din jur. Vara este foarte bine daca aplicam o solutie cu protectie UV si pe firul parului pentru a-l proteja

3) VARFURILE PARULUI TAU - trebuie taiate inevitabil daca doresti sa ai un par lung si sanatos. Daca doresti poti opta pentru varianta de a nu taia varfurile in ideea ca vei avea parul tot mai lung, insa pe termen lung nu este varianta cea mai potrivita. Trebuie sa ne gandim ca dorim sa avem nu numai un par frumos si lung ci si un par sanatos, dupa care merita sa intorci capul pe strada.


4) PRODUSELE TALE PENTRU PAR - ar fi indicat sa folosim o perie de par sau un pieptene din lemn si nu din plastic. Produsele de ingrijire a parului difera in functie de tipul de par. Ceea ce trebuie sa stim este ca unele sampoane contin silicon care dauneaza parului, evitati pe cat posibil produse care contin acest ingredient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Par Lung© Diseñado por: Compartidisimo