topbella

marți, 18 mai 2010

PAR LUNG - ULEI RICIN

Salut,

Azi va voi scrie cateva cuvinte despre beneficiile utilizarii uleiului de ricin pe par. Acest ulei de ricin este recomandat pentru o ingrijire buna a parului si pentru cresterea lui.

Uleiul de ricin este unul dintre uleiurile naturale cu efecte benefice asupra sanatatii. Acesta are si numeroase intrebuintari externe, fiind extrem de eficient in cresterea parului si a genelor, in regenerarea parului, in vindecarea negilor, in hidratarea tenului, dar si in lupta cu unele probleme de sanatate mai complexe. Exista mai multe retete, combinatii intre uleiul de ricin si alte ingrediente care ajuta la mentinerea parului sanatos si frumos. Ceea ce este bine de retinut este faptul ca aceste tratamente nu trebuie folosite prea des, deoarece pot avea efecte negative asupra parului. Va sugerez sa folositi aceste masti o data la 2 saptamani sau maxim o data pe saptamana. In continuare va voi prezenta cateva dintre aceste masti ele:

ULEIUL DE RICIN SI ULEIUL DE MASLINE - o combinatie 50 %-50% cu fiecare din aceste tipuri de ulei dupa care aplici aceasta compozitie la radacina parului masand usor. Lasa aceasa masca sa actioneze aproximativ 20-30 de minute. Pune amestecul intr-un vas de sticla daca ai, asa vei spala mai usor si continutul din vas la sfarsit.


ULEIUL DE RICIN, GALBENUSUL DE OU SI VITAMINA A - Se pare ca impreuna au un efect de regenerare a firului de par. Faci o pasta din aceste ingrediente si o aplici pe tot parul(parul va fi uscat) masand la radacina aproximativ 15 minute, apoi il lasi pe par cam 45 de minute. Dupa ce vei clati aceasta masca, te vei spala cu sampon, apoi poti clati cu ceai de musetel.


ULEIUL DE RICIN SI VITAMINA A - poti alege sa faci o combinatie si intre intre aceste doua componente, este o masca mai lejera care insa te va ajuta sa iti cresti frumos si sanatos parul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Par Lung© Diseñado por: Compartidisimo