topbella

luni, 14 iunie 2010

SYOSS - VOPSEA DE PAR





Vopsea de par Syoss? Da, asa este, cei de la Syoss au venit in ajutorul nostru si cu vopseaua SYOSS. Daca doresti sa incerci noi culori pentru parul tau, incearca cu incredere vopseaua de par din gama SYOSS. Nu stiu daca in momentul de fata exista in magazinele din Romania, deoarece eu inca nu am vazut-o. Am auzit de la cunostinte din Germania ca este o vopsea in care poti avea incredere, pe care o poti incerca si tu.
Trebuie insa sa ai mare grija cand alegi culoarea vopselei pe care o vei folosi. Cere si sfatul pritenilor si chiar a unui stylist inainte sa faci o schimbare radicala in vopsirea parului. Nu este bine nici sa ne "jucam" prea des cu vopsele de par si sa ne schimbam prea mult culoarea parului.

Alege gama SYOSS, sampon si balsam pentru par vopsit dupa ce te-ai decis sa iti vopsesti parul. Vei fi surprinsa de cat de bine ingrijit iti va arata parul. Trebuie sa stim si sa intelegem ca "cea mai buna vopsea de par" nu exista. In alegerea unei vopsele bune de par nu ar trebui sa ne uitam la banii pe care ii cheltuim. Chiar daca o vopsea de par este mai scumpa, rezultatul si satisfactia noastra conteaza.
Astept cu nerabdare sa gasim vopseaua si in magazinele noastre!

Un comentariu:

  1. Dar tu ai folosit vopseaua asta?Eu vreau sa ma vopsesc astazi si ma tenteaza vopseaua asta.:*

    RăspundețiȘtergere

 
Par Lung© Diseñado por: Compartidisimo